Ana Sayfa İpucu iPhone Rehberden Toplu Kişi Silme Nasıl Yapılır?

iPhone Rehberden Toplu Kişi Silme Nasıl Yapılır?

iPhone rehberinde birden fazla kişi silmenin farklı yollarını sizler için bir araya getirdik...

-

iPhone toplu rehber silme işlemini bilmiyorsanız bu içerik tam size göre.  Rehberinizdeki kişileri hızlıca 5 dakika içinde  silmek için aşağıdaki pratik yolu öner

iPhone’daki Kişiler uygulaması geçen birkaç yıldan beri herhangi bir değişim yada yenilik görmedi. Uygulamanın arayüzü oldukça kullanıcı dostu olsa da kullanıcıların aynı anda birden fazla kişiyi silememesi gerçeği bazen biraz can sıkabiliyor.

Apple‘ın PC’nizde veya Mac’inizdeki iCloud ve iTunes’dan birden fazla kişiyi kaldırmaya izin verdiğini biliyor muydunuz?

Nasıl olduğunu merak mı ediyorsunuz?

İşte sizin için hazırladığımız mini rehber:

Ön koşullar:
iTunes’un en son sürümünü çalıştırdığınızdan emin olun.
iCloud kişi senkronizasyonunuz “Açık” durumda olsun.
İnternet bağlantınız açık olsun.

iPhone Rehberden Toplu Kişi Silme Nasıl Yapılır?

Yöntem 1 – iCloud Web Sitesini Kullanma

  1. PC’nizdeki veya Mac’inizdeki herhangi bir tarayıcıyı kullanarak www.icloud.com adresine gidin.
  2. ID ve şifrenizi kullanarak giriş yapın.
  3. Şimdi ‘Kişiler’ simgesini tıklayın.
  4. Silmek istediğiniz tüm kişileri seçin ve klavyenizde ‘Sil’ düğmesine basın.
  5. Seçilen kişilerinizi silmek için bir onay istenirse tekrar ‘Sil’ düğmesine tıklayın.

Yöntem 2 – Üçüncü Taraf Uygulamaları Kullanma

Alternatif olarak AppStore’dan AnyTrans ve Cleaner Pro gibi herhangi bir üçüncü taraf uygulamasını indirebilir ve birden çok kişiyi silebilirsiniz.

Yöntem 3 – Mac’inizi Kullanma

iPhone / iPad’inizdeki Kişiler uygulamasının tersine uygulamanın Mac sürümü kullanıcıların birden çok kişiyi seçmelerine ve bir seferde bunları silmelerine olanak tanır.

  1. “Sistem Tercihi” bölümüne gidin ve iCloud’a tıklayın.
  2. Kimlik bilgilerinizi kullanarak oturum açın ve Kişiler senkronizasyon seçeneğini işaretleyin.
  3. Şimdi Mac’inizde “Kişiler” uygulamasını açın.
  4. Komut düğmesini basılı tutun ve silmek istediğiniz tüm kişileri seçin.
  5. Sağ tıklayın ve “Kartları Sil” seçeneğini seçin.
  6. Seçilen kişileri silmek için “Sil” komutunu onaylayın.
  7. iPhone’unuzun bu yaptığınız değişiklikleri senkronize etmesini bekleyin.

Eğer iPhone rehber silme işleminde problem yaşıyorsanız, içeriğin sonuna yorum olarak belirtirseniz teknoloji uzmanlarımız sizlere yardımcı olabilir.

25,676BeğenenlerBeğen
57,174TakipçilerTakip Et
987,000AboneAbone Ol

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here